Ik kwam laatst bij de Action en daar zag ik een limited edition liggen van Twix met cappuccino smaak. Ik ben altijd heel erg gek geweest van Twix, door de combinatie van Karamel, chocola en het koekje. Bij de Albert Heijn had ik laatst ook al een toetje meegenomen van Danoontje Twix mix. Deze heb ik al wel vaker gegeten, maar hij is nog niet zo lang te verkrijgen, daarom ga ik deze 2 in een review voor jullie zetten. De Twix limited edition kost € 1,49 en het Danoontje kost € 0,89.

Twix limited edition Cappuccino:

 

 

In de verpakking zitten 6 x 2 reepjes Twix. Door de verpakking lijken ze groter dan dat ze eigenlijk zijn. Toch vindt ik ze super schattig! Echte mini Twixjes die de grootte hebben van de twixjes uit die uitdeelzakken, maar dan in een verpakking van 2.

 

 

Zodra je de verpakking opent ruik je gelijk de geur van koffie en chocolade. De geur van de koffie is niet heel erg overheersend, dus dat is wel fijn.

 

Je proeft de smaak van de cappuccino wel, maar hij is niet heel sterk aanwezig. De smaak zorgt er eigenlijk meer voor dat de smaak van de Twix minder zoet is en brengt heel licht een koffiesmaakje erbij. Als je de twix op hebt komt de koffiesmaak wat meer naar boven, deze smaak blijft wat meer in je mond hangen.

 

 

Ik vind het zeker een aanrader. Hij is minder zoet en daardoor wat minder machtig dan de gewone twix. Het is een leuke variatie op de gewone Twix en lekker om te eten bij de koffie.

 

Danoontje Twix mix:

 

 

Dit toetje is in een enkele verpakking verkrijgbaar en bestaat uit 2 vakjes. In het ene vakje zit een een soort van yoghurt en in het andere vakje zitten kleine chocolade balletjes.

 

 

Zodra je de verpakking opent ruik je vooral het yoghurt smaakje. Het ruikt en smaakt niet heel zuur, gewoon lekker fris. Toen ik mijn lepel door de yoghurt haalde zag ik dat er vanuit onder een bruine yoghurt tevoorschijn kwam. Dit smaakte wat zoeter, dus ik denk dat dit karamel is.

 

 

Het is de bedoeling dat je het bakje om klapt, zodat de balletjes in de yoghurt vallen. Daarna kan je balletjes er doorheen mengen of er bovenop laten liggen. Ik heb ze er zelf lekker doorheen gemengd.

 

Het toetje smaakt lekker fris en de balletjes geven een leuk effect aan het toetje. In de kleine balletjes zit een soort van koekje en in de grotere balletjes zit een karamel, waardoor je bij iedere hap weer moet afwachten wat je te proeven krijgt.

 

Ik vindt dit toetje zeker een aanrader. Het smaakt lekker fris en toch ook zoet en het toetje zelf is gewoon leuk door de verschillende balletjes. Er zitten genoeg balletjes in, waardoor je niet aan het einde alleen nog maar yoghurt hebt.

 

Hebben jullie 1 van deze 2 varianten van Twix al eens geprobeerd?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb