Review: Coco Cube

 

Bij de Xenos kwam ik het drankje Coco Cube van het merk Houssy tegen. Het is een drankje die naar ananas en kokos smaakt met een soort jelly’s erin.Het flesje koste € 0,89 en stond er alleen in deze smaak.

 

De buitenkant van het flesje vindt ik er erg leuk en zomers uit zien. Als je aan de onderkant van het flesje kijkt zie je allemaal witte dingetjes in het drinken zijn. Dit zijn de jelly’s. Het drankje zelf heeft een gele kleur en ruikt echt naar ananas.

 

 

Het drankje zelf vond ik lekker smaken, al proefde ik vooral de ananas, kokos heb ik niet echt geproefd. De jelly’s zaten niet echt smaak aan en ik vond de structuur een beetje slijmerig. Ook bleven vele de dan jelly stukjes aan de onderkant van het flesje plakken en krijg je ze er niet uit.

 

Ik vond het een leuk drankje om uit te proberen en als je het leuk vindt om eens een keer wat anders uit te proberen zou ik het zeker aanraden. Zelf vindt ik 1x genoeg en zal ik hem ook niet snel nog een keer kopen. De smaak vond ik lekker, maar de jelly vond ik zelf helemaal niks.

 

 

 

Zou jij het drankje willen uit proberen?

Reactie plaatsen

Reacties

jayson
9 jaar geleden

Klinkt als aloe vera een beetje, ik zal het wel een keer proberen. Mooi prijsje en als het ook nog eens ook zo gezond is als aloe vera drankjes dan is het helemaal mooi. En ojah had je voor het drinken het flesje goed geschud ? Dat is wel belangrijk bij zulke drankjes met vruchtvlees erin