Get to kow me summer!

 

Op deze warme zaterdag toch een 'Get to know me' blogje! Dit keer 8 vragen om mij beter te leren kennen met het thema zomer!

 

1. Wat doe je het liefst op een warme zomerdag?

Het liefst ga ik lekker in de zon of schaduw (als het te warm is) een boekje lezen.

 

2. Wat is je favo ijsje?

Bij mij in het centrum zit een Italiaan die Werther's Original ijs heeft, die smaakt het precies al de karamelsnoepjes van dat merk. Daarnaast ben ik ook gek op perenijsjes.

 

3. Draag je liever slippers of sandalen?

Ik draag het liefst slippers. Ik heb een paar birkenstocks en die lopen gewoon zo super lekker!

 

4. Heb je ooit een zomerliefde gehad?

Ja, toen ik een jaar of 10 was gingen we kamperen op een camping waar we een gezin leerde kennen. Ze hadden 2 jongen en 1    meisje en ik werd verliefd op de oudste jongen. Tijdens de vakantie trokken we heel veel op met elkaar en dachten onze ouders dat we wat zouden krijgen. Uiteindelijk is dit niet gebeurd.

 

 

5. Wat draag je het liefst in de zomer?

Een harembroek of een jumpsuit. Ik heb bij korte broeken heel snel dat mijn benen tegen elkaar komen, waardoor mijn huid heel erg geïrriteerd raakt. Een harembroek of jumpsuit heeft een heerlijke dunne stof, waardoor het niet te warm zit en doordat ze lang zijn komt de huid van mijn benen dus niet tegen elkaar aan.

 

6. Strand of zwembad?

Deze vindt ik heel lastig, het verschilt bij mij per keer eigenlijk. Het strand vindt heel fijn door het zoute water, lekker met je voeten door het water lopen op het natte zand, de golven van de zee en natuurlijk het mooie uitzicht. Het zwembad vindt ik fijn omdat ik daar gewoon echt kan zwemmen en ik ben nou eenmaal een waterratje.

 

7. Waar ga je het liefst naar toe op vakantie?

Tenerife! Ik ben daar 1x op vakantie geweest en direct verliefd geworden op het eiland. Ik zou niks liever willen dan nog een keer daar heen. Ook Turkije vond ik super mooi. Maar in eigen land op vakantie vindt ik ook niet erg, als er maar wel natuur en een winkelcentrum in de buurt is.

 

8. Wat is je leukste vakantieherinnering?

Mijn leukste vakantieherinnering komt uit mijn vakantie in Turkije. Ik was samen met een vriendin daarheen en we gingen 1 dag op een jeepsafari. Tijdens die safari stopten we in een dorpje, waar een hele grote fontein met echt drinkwater stond. We gingen daar wat verkoeling zoeken en 1 van onze reisleiders (degene waar wij bij in de auto zaten) begon ons nat te gooien, dit was het begin van een water gevecht waar alle toeristen en de plaatselijke bevolking aan mee deed. Dit vond ik super leuk, omdat er op dat moment geen onderscheid meer was tussen de toeristen en de plaatselijke bevolking.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.