Feel good moments

 

Je kent die momenten wel dat je ergens heel erg van geniet of super trots bent op jezelf! Deze momenten blijven in je herinnering voor de rest van je leven. In deze blog beschrijf ik 9 van mijn feel good moments.

 

De natuur:

Ik kan echt enorm genieten van natuur om mij heen. Het liefst ga ik elke dag lekker naar het bos of naar de zee. Helaas hebben wij die hier niet, daarom ga ik vaak naar het park toe of ga ik lekker op een rustig plekje aan de IJssel zitten.

 

Het zonnetje:

Ik vindt het heerlijk om de zon op mijn huid te voelen, de warmte die het afgeeft kan ik echt van genieten. Als het te warm is vindt ik het ook fijn om vanaf te schaduw de zon te zien. Als ik zie dat de zon schijnt wordt vrolijk en heb ik veel meer zin om dingen te gaan ondernemen.

 

Op vakantie gaan:

Ik heb een aantal hele leuke vakanties in het buitenland en in Nederland gehad. Zo was mijn eerste vakantie in het buitenland naar Tenerife. Ik ben toen echt verliefd geworden op het eiland. De pik zwarte stranden die overgaan in helder blauw water en de groene bomen die boven op de vulkanen groeien. Ook mijn buitenland vakantie in Turkije vond ik heel erg gaaf. Op deze vakantie heb ik heel veel gepraat met de plaatselijke bevolking en daardoor veel over het land geleerd. Ook de natuur daar is heel erg mooi. Mijn vakantie in Zandvoort was echt een relax vakantie. Lekker wandelen langs zee, shoppen in Haarlem en verder vooral tot rust komen.

 

 

Uitslapen:

Op sommige dagen vindt ik het erg fijn om lekker lang uit te slapen. Ik wordt dan lekker lui wakker en kan er gewoon van genieten dat ik nog onder mijn warme dekens lig.

 

Een rustdagje:

Naast uitslapen vindt ik het ook erg fijn om af en toe een rust dagje te hebben. Een dagje waarin ik lekker in mijn pyjama of een joggingbroek met een makkelijk shirtje blijf rondlopen en geen belangrijke dingen uitvoer. Op zo’n dag ga ik vaak lekker spelletjes spelen op mijn computer, lezen, met Chara knuffelen en tv kijken.

 

Leuke dingen doen met vrienden en familie:

Ik ben erg gehecht aan mijn vrienden en familie en vindt het dan ook erg leuk om samen met hen dingen te ondernemen. Zo ben ik laatst met mijn zus naar de Efteling geweest en ben ik een aantal maand terug met mijn mam naar de Keukenhof gegaan. Ook een paar uur rondstruinen in de stad of een tuincentrum vindt ik erg leuk. Of gewoon lekker een bioscoopje pakken of een stuk wandelen.

 

 

Mijn cavia:

Zoals ik al eerder schreef vindt ik het fijn om met mijn cavia te knuffelen. Vaak leg ik haar lekker naast mij neer op een deken en dan gaat ze heerlijk liggen slapen. Ik zou niet graag meer zonder dieren willen leven. Ik ben opgegroeid met dieren en toen ik voor het eerst op kamers ging miste ik echt een dier om mij heen. Gelukkig heb ik mijn prinsesje nu.

 

Muziek:

Ik hou super veel van muziek. Heel vaak heb ik muziek aan staan als ik bezig ben voor school of als ik bijvoorbeeld aan het bloggen ben. Daarnaast ben ik gek van dansen en dit doe ik dan ook wel eens in mijn kamer. Soms ga ik juist dansen als ik mij rot voel, om mij zo weer wat beter te gaan voelen.

 

Mijn eerste showstuk van school:

Dit is iets waar ik super trots op ben en waar ik aan ga denken als ik de gedachte in mijn hoofd krijg dat ik iets niet kan. We moesten een boeket maken die minimaal 1,5 meter groot was in het thema feeën en ridders. Ik heb toen voor het thema ridders gekozen en een pijl en boog gemaakt. Ik was heel erg bang dat ik dit stuk niet kon maken, omdat ik niet goed genoeg zou zijn, het is dus wel gelukt en daar ben ik nog steeds heel erg trots op.

 

 

 

Wat zijn jouw feel good moments?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb