Home » Blogs

Spanning en ontspanning.

 

Op dit gedeelte van de site komen leuke blogs te staan met het thema spanning en ontspanning. Het is iets waar ik zelf mijn hele leven al tegen aan loop, te veel spanning in mijn leven en te weinig ontspanning en ook niet weten hoe deze in te kunnen bouwen.

 

Door hetschrijven van blogs over deze onderwerpen hoop ik mezelf en jullie op ideeën te brengen om de balans hierin te vinden. Daarnaast zullen er ook blogs over deze onderwerpen bij komen te staan als er bijv. iets nieuws over is ontdekt of het in het nieuws zelf geweest is. Mochten jullie zelf ideeën hebben voor blogs, dan hoor ik deze graag van jullie. De ideeën kun je naar mij versturen via het formulier dan bij contact staat.

 

Ik hoop dat jullie mijn blogs leuk vinden.

 

Blogs:

 


Review Coco Cube

Bij de Xenos kwam ik het drankje Coco Cube van het merk Houssy tegen. Het is een drankje die naar ananas en kokos smaakt met een soort jelly’s erin.


Get to know me 2

In deze blog beantwoord ik weer 20 vragen over mijzelf.


Feel good moments

Je kent die momenten wel dat je ergens heel erg van geniet of super trots bent op jezelf! Deze momenten blijven in je herinnering voor de rest van je leven. In deze blog beschrijf ik 9 van mijn feel good moments.


De emotiegolf

Iedereen heeft wel eens dat de spanning in je lijf zo hoog wordt dat er een huilbui komt of je een woedeaanval krijgt.


Get to know me summer

Op deze warme zaterdag toch een 'Get to know me' blogje! Dit keer 8 vragen om mij beter te leren kennen met het thema zomer!


Posttraumatische Stressstoornis

De klap die pijn blijft doen.. Posttraumatische stressstoornis, ook wel PTSS genoemd is een andere benaming voor een trauma die je hebt opgelopen en die je complete leven overheerst.

 


Vaderdag zonder vader

Vandaag is het weer zo ver,het is vaderdag. Maar wat als het een dag is zonder vader?


Get to know me 1

Bij verschillende blogs zie je op het moment get to know me tags, natuurlijk kan ik dan ook niet afblijven. In deze blogreeks ga ik elke keer 20 vragen beantwoorden, zodat jullie mij wat beter leren kennen.


Review Twix cappucino en Danoontje Twix mix

Ik kwam laatst bij de Action en daar zag ik een limited edition liggen van Twix met cappuccino smaak. Ik ben altijd heel erg gek geweest van Twix, door de combinatie van Karamel, chocola en het koekje. Bij de Albert Heijn had ik laatst een toetje meegenomen van Danoontje Twix mix.


stress

Stress, heel veel mensen hebben er last van. Een beetje stress is goed in je leven, maar wat als het te veel wordt?